El projecte

Que per què neix Cellers de Catalunya? Bé, creiem que la pregunta més adequada seria: com és possible que no existís ja una web amb tots els cellers de Catalunya? Som de l’opinió que el vi català ja no representa un producte de nínxol. Cada dia creix la demanda de vi català, tant en el mercat nacional com en l’internacional, i considerem que l’evolució qualitativa de les últimes dècades és més que evident.

Així mateix, l’enoturisme és un altre dels fenòmens que ha anat creixent i evolucionant al llarg dels últims anys. Centenars de cellers catalans obren les seves portes a curiosos, a aficionats (experts, o no), i als amics de curiosos i aficionats (experts, o no). I és per aquesta raó que vam pensar que era indispensable crear una eina per a tots els amants del vi interessats en conèixer el territori català, els seus cellers i, sobretot, els seus excel·lents vins.

cellersdecatalunya logo

Una web única, amb tota la informació necessària per escollir els cellers que es volen visitar i organitzar un recorregut entre vinyes. Amb aquest propòsit, hem creat uns mapes descarregables -un per a cada denominació d’origen-, que facilitaran l’elecció del viatger. Una web de servei que ajudarà a la gent a arribar als cellers i, al mateix temps, farà més visibles els propis cellers, fent servir aquesta plataforma com a punt inicial d’entrada per a situar-los sobre el territori i per donar-los a conèixer.

Així mateix, vam pensar que era necessari crear la secció UrbanWine, on s’hi podran trobar algunes recomanacions sobre on beure i comprar vi a les quatre capitals de Catalunya.

Aquest és només el primer pas d’un llarg recorregut. Cellers de Catalunya representa, ja ara, un excel·lent recurs que apropa la realitat vinícola i enoturística de Catalunya a la d’altres països, en aquest sentit, més avançats. No obstant això, la feina de Cellers de Catalunya només acaba de començar: l’objectiu és millorar cada dia i oferir un producte més interessant, captivador i interactiu.

Salut i vins!

 1,092 total views,  1 views today